Verslag Unicefloop

ingevoerd op 17-04-2018

Ook dit jaar was er weer de Unicefloop. Afgelopen zaterdag, 14 april, was de 43ste Unicefloop vanaf de Schouwburg.

Tegen 9 uur stond het plein voor de Schouwburg al vol met enthousiaste ouders, opa’s en oma’s en kinderen die voor het goede doel gingen lopen.

De Unicefloop wordt elk jaar officieel geopend, dan wordt het lint doorgeknipt door een genodigde met een aantal leerlingen.

Dit jaar was het de beurt aan leerlingen van het Spectrum en de Dynamis.

Uit groep 6 van de Dynamis was daar Meike. Van het Spectrum, uit groep 3/4 Robin en uit groep 8C Lennart die samen met onze burgemeester, de heer Jan Nieuwenburg het lint doorknipten en zo de Unicefloop opende.

Wat was het weer gezellig, zo enthousiast als de kinderen en hun familie waren. Er waren  rondom de Schouwburg allerlei activiteiten georganiseerd, zoals een springkussen, de brandweer, een clown en er werd geschminkt door medewerksters van Berend Botje.

Na afloop van de Unicefloop hebben de leerlingen hun sponsor-envelop weer mee naar huis gekregen, zodat ze ’s middags meteen het geld konden gaan ophalen.

We willen de sponsor-enveloppen  uiterlijk WOENSDAG 25 APRIL binnen hebben. De sponsor-enveloppen kunnen gewoon bij de groepsleerkracht worden ingeleverd.

Namens Unicef, ontzettend bedankt voor het lopen en we hopen dat jullie volgend jaar weer mee zullen doen.

 

Liefs juf Inge


Reacties
Reactie: (Linda Koopman)
17-4-2018, 21:28
Lennart voelde zich vereerd om met de burgemeester en juf Inge voor zijn laatste keer de Unicefloop te openen. Bedankt juf voor deze leuke uitnodiging!